Wij,

Maurice en Sabine, oud-collega’s, coffeelovers, enthousiaste foodies en vrienden voor het leven, pionierden 5 oktober 2014 met Meneer De Boer, de eerste ontbijtzaak van Eindhoven. Het prachtige pand uit 1931 aan de Keizersgracht ademt precies de sfeer uit die wij zochten voor ons “Breakfast all day”-concept.

De rode draad in het verhaal van Meneer De Boer gaat over smaak, huisgemaakt, thuisgevoel, gastvrijheid, originaliteit,  aandacht voor kleine dingen en gewoon doen.

We horen graag je keuze aan de bar en adviseren uiteraard desgewenst!

Tot gauw!!

Picture of Maurice de Boer

Al jaren popelend om aan de slag te gaan met én in z’n eigen zaak. Ineens was daar het idee: koffie! In New York vonden we de inspiratie voor ons concept: “Breakfast all day”!

Maurice

Picture of Sabine de Boer

Na heel wat jaartjes IKEA kroop stiekem haar wens naar boven om ervaring en steeds weer opborrelende ideeën voor zichzelf te gaan gebruiken.

Sabine

Happy Valentine ❤️
@Elroylemmens, ouwe bekende van Meneer De Boer, coacht en faciliteert tijdens de mannenretreatweek op Ibiza!

#Repost @spirit_of_soul_travel with @get_repost
・・・
We kunnen ons voorstellen dat het prettig voor je is om te weten welke coaches dit jaar onze retreats faciliteren.. graag stellen we je bij deze voor aan Elroy Lemmens, die in mei dit jaar als coach lichaamswerk en facilitator van de mannenretreat mee gaat.
SALAAI!!! Iedereen alvast en supercarnaval gewenst!!!
Let op onze gewijzigde openingstijden met de carnaval!!! Quick reminder: Our openingshours change during Carnaval!!! 🤠🤡😸👩‍🎤👨‍🚒🎉
February Granny of the month is Mevrouw Van Heijst. “Mw. begint te lachen als ik haar vraag te poseren voor deze foto! Mijn kinderen moeten zo lachen als ze deze foto zien. (ik borduur altijd bij de handwerkclub) Mevrouw neemt haar werk mee naar huis om er daar ook nog aan te kunnen werken.
Mevrouw komt 3 dagen per week naar Gagelbosch, altijd haar hakken aan en met rollator en ze loopt dan met tikkende hakken door de gangen. 
Deze grote lach laat mevrouw graag zien!” Dit vertelt Kim van den Akker, medewerkster bij Archipel, locatie Gagelbosch.
-------------------------------------------
De handwerkdames van de dagbestedingsgroep van Archipel/Gagelbosch handwerken met veel plezier! Om ze een doel te geven werken we samen met deze dames en ze breien voor ons graag onze eierwarmmutsjes 🥚 voor bij de ontbijtjes. (Voor n kleinigheidje mogen ze zelfs mee naar huis) 
#eiwarmer #muts #handwerken #crafting #breien #knitting #gom #breakfast #breakfastbar #breakfastallday #coffee #coffeetime #oldtimer #importantstuff @archipelzorg @m1tje @hethuisvaneip #seniors #knitting #crafting #grannysofinstagram #granny #instagranny #seniorsindaycare #socialinvolvement #grannyofthemonth #mrsfebruary
Daar is ze weer!10 april komt @studiosuikerzoet weer bij ons om jullie hele gave dingen te leren!!
🌿
🌿
#Repost @studiosuikerzoet with @get_repost
・・・
Let's go botanical! Op dinsdag 10 april ben ik bij @meneerdeboerehv om een workshop tekenen en letteren met ecoline te geven. Uiteraard staan we ook stil bij het maken van galaxies en botanische tekeningetjes!  En dit alles op de fijne plek van meneer de Boer met een lekkere koffie en een taartje bij de hand 😘! #workshop #eindhoven #april #meneerdeboer #botanical #botanisch #letsgobotanical #studiosuikerzoet
Rise and shine with The Cissy Strut #themeeters #cissystrut #scones #sconesforbreakfast #coffee #coffeetime #coffeehouse #baristalife #meneerdeboersbakery #morninglove #goodmorning #goodlife #addsomemusictoyourlife #music #funkogram #instagood #instafood #foodgram #baking #breakfast #breakfastbar #coffeebar #life #lifeissweet #eindhoven #netherlands #friday #friyay #feelingood