Wij,

Maurice en Sabine, oud-collega’s, coffeelovers, enthousiaste foodies en vrienden voor het leven, pionierden 5 oktober 2014 met Meneer De Boer, de eerste ontbijtzaak van Eindhoven. Het prachtige pand uit 1931 aan de Keizersgracht ademt precies de sfeer uit die wij zochten voor ons “Breakfast all day”-concept.

De rode draad in het verhaal van Meneer De Boer gaat over smaak, huisgemaakt, thuisgevoel, gastvrijheid, originaliteit,  aandacht voor kleine dingen en gewoon doen.

We horen graag je keuze aan de bar en adviseren uiteraard desgewenst!

Tot gauw!!

Picture of Maurice de Boer

Al jaren popelend om aan de slag te gaan met én in z’n eigen zaak. Ineens was daar het idee: koffie! In New York vonden we de inspiratie voor ons concept: “Breakfast all day”!

Maurice

Picture of Sabine de Boer

Na heel wat jaartjes IKEA kroop stiekem haar wens naar boven om ervaring en steeds weer opborrelende ideeën voor zichzelf te gaan gebruiken.

Sabine

Voor diegene die graag Carnavalsplannetjes maakt maar ook dol is op ontbijt. .
Zaterdag 10 en zondag 11 feb.
open van 9:00-14:00 u

Maandag 12 en dinsdag 13 feb.
zijn we gesloten!

Woensdag 14 tm vrijdag 16 feb. 
open van 8:00-16:00 u
@mathilde_illustrations dat is de zeer getalenteerde dame die ons vandaag vreselijk blij maakte met dit prachtige plaatje! 🤩🤩🤩 Wat een gaaf sfeertje heeft ze neergezet in de serie ‘My hometown’ Plaatsen waar het goed koffiedrinken is.
.
.

Superdankjewel hoor!!! We hopen snel kennis met je te maken ☕️☕️☕️
#eindhoven #eindhovencity #eindje #illustration #instaart #keizersgracht #meneerdeboer #breakfast #breakfastbar #breakfastallday #coffeehouse #streetview #city #citylife #goodfood #foodgram #foodie #foodlover #architecture #architectureillustration @eindhovencity @eindhoven_streetview @eindhoven365
Our 100% plantbased assortment!! Almond- Oatmeal- or Soymilk! Ready for your coffee, oatmeal, chai or hot cocoa! #meneerdeboer #breakfast #breakfastbar #breakfastgram #plantbased #coffee #coffeebar #baristalife #coffeelove #cappuccino #latte #lattemacchiato #chailatte #oatmeal @oatly @alpro #soy #soya #amandelmelk #almond #oatmeal #havermelk
Wij zijn op zoek naar hulpPeppies en Kokki’s Voor de weekends en doordeweekse uurtjes! Stuur een mail met je cv naar info@meneerdeboer.nl
#foodlovers #vacature #jobs #jobhunting #bestteamever #positive #flexible #staff #helpwanted #breakfastallday 
Delen mag!!!! Graag zelfs!!! Dikke klapzoen daarvoor van ons!!!
De maand januari is de eer voor Mevrouw van Altena. Mevrouw Van Altena is een harde werker, ze breit rustig maar stug door. Mevrouw geniet in stilte van de gezelligheid in Gagelbosch. ------------------------------------------- De handwerkdames van de dagbestedingsgroep van Archipel/Gagelbosch handwerken met veel plezier! Om ze een doel te geven werken we samen met deze dames en ze breien voor ons graag onze eierwarmmutsjes 🥚 voor bij de ontbijtjes. (Voor n kleinigheidje mogen ze zelfs mee naar huis) 
#eiwarmer #muts #handwerken #crafting #breien #knitting #gom #breakfast #breakfastbar #breakfastallday #coffee #coffeetime #oldtimer #importantstuff @archipelzorg @m1tje @hethuisvaneip #seniors #knitting #crafting #grannysofinstagram #granny #instagranny #seniorsindaycare #socialinvolvement #grannyofthemonth #mrsjanuary
We wensen iedereen een feestelijke, gezellige en vooral spetterende oudejaarsavond en een fijn, gezond en voorspoedig 2018!!! Good to know:
31 st of December we close at 15:00 h
1st of January we are closed!

Dikke kus,
Team Meneer De Boer