Wij,

Maurice en Sabine, oud-collega’s, coffeelovers, enthousiaste foodies en vrienden voor het leven, pionierden 5 oktober 2014 met Meneer De Boer, de eerste ontbijtzaak van Eindhoven. Het prachtige pand uit 1931 aan de Keizersgracht ademt precies de sfeer uit die wij zochten voor ons “Breakfast all day”-concept.

De rode draad in het verhaal van Meneer De Boer gaat over smaak, huisgemaakt, thuisgevoel, gastvrijheid, originaliteit,  aandacht voor kleine dingen en gewoon doen.

We horen graag je keuze aan de bar en adviseren uiteraard desgewenst!

Tot gauw!!

Picture of Maurice de Boer

Al jaren popelend om aan de slag te gaan met én in z’n eigen zaak. Ineens was daar het idee: koffie! In New York vonden we de inspiratie voor ons concept: “Breakfast all day”!

Maurice

Picture of Sabine de Boer

Na heel wat jaartjes IKEA kroop stiekem haar wens naar boven om ervaring en steeds weer opborrelende ideeën voor zichzelf te gaan gebruiken.

Sabine

Werken bij Meneer De Boer

Werken bij meneer de boer

Ben jij op zoek naar een job waarbij je werkt in het leukste team van het leukste ontbijttentje van Eindhoven?

Wij hebben regelmatig plek voor mensen in het weekend. Ook voor uurtjes doordeweeks hebben we vaker vacatures (je werkt dan ook altijd 1 weekenddag).
Je kunt bij ons aan de slag in de keuken of als barista of natuurlijk allebei!

Als je 16 jaar bent kun je trouwens bij ons al komen afwassen in het weekend.

Je werkt bij ons altijd lekker overdag en dat is een groot pluspunt aan een job bij Meneer De Boer!
Werktijden liggen tussen 6.30 en 17.00 uur, je shifts variëren per dag.

Spreek je vloeiend Nederlands, heb je geen last van een ochtendhumeurtje en werk je graag samen, stuur dan gerust een mailtje met jouw motivatie en je CV naar: info[at]meneerdeboer.nl