Wij,

Maurice en Sabine, oud-collega’s, coffeelovers, enthousiaste foodies en vrienden voor het leven, pionierden 5 oktober 2014 met Meneer De Boer, de eerste ontbijtzaak van Eindhoven. Het prachtige pand uit 1931 aan de Keizersgracht ademt precies de sfeer uit die wij zochten voor ons “Breakfast all day”-concept.

De rode draad in het verhaal van Meneer De Boer gaat over smaak, huisgemaakt, thuisgevoel, gastvrijheid, originaliteit,  aandacht voor kleine dingen en gewoon doen.

We horen graag je keuze aan de bar en adviseren uiteraard desgewenst!

Tot gauw!!

Picture of Maurice de Boer

Al jaren popelend om aan de slag te gaan met én in z’n eigen zaak. Ineens was daar het idee: koffie! In New York vonden we de inspiratie voor ons concept: “Breakfast all day”!

Maurice

Picture of Sabine de Boer

Na heel wat jaartjes IKEA kroop stiekem haar wens naar boven om ervaring en steeds weer opborrelende ideeën voor zichzelf te gaan gebruiken.

Sabine

Ascension Day we are closed
Mama verwennen is niet zo heel moeilijk! Vanaf vrijdag kun je bij ons een wel hele bijzondere cupcake scoren voor je mamaatje. Deze mooie Lavendel cupcake van @pittiepastry is gedecoreerd met citroen botercrème en macarons en is n lief cadeautje voor de kleine portemonnee: 3,85!
(Alvast reserveren en vrijdag, zaterdag of zondagochtend ophalen kan, stuur ons n PB) 
#moederdag #mothersday #cupcake #delish #goodfood #foodie #foodiegram #dessert #pastry #lavender #cutypie #macarons #eindhoven #citylife #040 #debergeneindhoven
Mooi weer! Om dat te vieren trakteren we zondagmiddag 6 mei op raketjes! 
Voor de #fitgirls: Slechts 40 kcal!!! glutenvrij én lactosevrij!
(Zolang de voorraad strekt natuurlijk en 1 per persoon, meld je bij de bar met het codewoord KOUDHÈ)
#zon #mooiweer #wijtrakteren #raketje #gratis #zomaar
- Opdat wij niet vergeten -
Wij gedenken.

In honour of those who stood up for freedom.

#tweeminutenstilte #herdenking #maythefourth #commemoration #remember #4045
//KOFFIEKAARTJE//
Ze zijn weer op voorraad!!!
Koop of krijg (nog beter) een Koffiecaartje en ga op koffie-expeditie in Eindhoven. Wij, dat zijn @denf_coffee @zwartwitkoffie @koffiekeuten @coffeelabuc en @meneerdeboerehv staan te trappelen om voor jou en je metgezel koffie te bereiden!
...
Buy a “koffiecaartje”, discover Coffee-Eindhoven and get two coffees in each of these 5 great places in Eindhoven!