Wij,

Maurice en Sabine, oud-collega’s, coffeelovers, enthousiaste foodies en vrienden voor het leven, pionierden 5 oktober 2014 met Meneer De Boer, de eerste ontbijtzaak van Eindhoven. Het prachtige pand uit 1931 aan de Keizersgracht ademt precies de sfeer uit die wij zochten voor ons “Breakfast all day”-concept.

De rode draad in het verhaal van Meneer De Boer gaat over smaak, huisgemaakt, thuisgevoel, gastvrijheid, originaliteit,  aandacht voor kleine dingen en gewoon doen.

We horen graag je keuze aan de bar en adviseren uiteraard desgewenst!

Tot gauw!!

Picture of Maurice de Boer

Al jaren popelend om aan de slag te gaan met én in z’n eigen zaak. Ineens was daar het idee: koffie! In New York vonden we de inspiratie voor ons concept: “Breakfast all day”!

Maurice

Picture of Sabine de Boer

Na heel wat jaartjes IKEA kroop stiekem haar wens naar boven om ervaring en steeds weer opborrelende ideeën voor zichzelf te gaan gebruiken.

Sabine

De #workshop is los… @studiosuikerzoet is weer vol passie de deelnemers een en ander aan het leren.
//Granny Of The Month//
👉 April 👈 
Deze maand zetten wij wel een heel bijzondere Granny in het zonnetje: Mevrouw Roos 🌹 
Mevr. Roos woont in de torens naast Gagelbosch in Eindhoven en is de oudste deelneemster van de handwerkdames…..ze is namelijk geboren in 1919!!!
Mevrouw is nog hartstikke fief en komt trouw iedere ‪donderdagmiddag‬ naar Gagelbosch voor de gezelligheid en natuurlijk om de mooiste dingen te maken. ------------------------------------------- De handwerkdames van de dagbestedingsgroep van Archipel/Gagelbosch handwerken met veel plezier! Om ze een doel te geven werken we samen met deze dames en ze breien voor ons graag onze eierwarmmutsjes 🥚 voor bij de ontbijtjes. (Voor n kleinigheidje mogen ze zelfs mee naar huis)

#eiwarmer #muts #handwerken #crafting #breien #knitting #gom #breakfast #breakfastbar #breakfastallday #coffee #coffeetime #oldtimer #1919 #importantstuff @archipelzorg @m1tje @hethuisvaneip #seniors #knitting #crafting #grannysofinstagram #granny #instagranny #seniorsindaycare #socialinvolvement #grannyofthemonth #mrsapril
Hello #sunshines… de #arbeidsvitamientjes liggen klaar
Wij zaten niet stil met Pasen... We maakten heerlijke aardbeiensiroop!!! Daarmee maken we heerlijke aardbeienlimonade ❤️❤️❤️ #stiekemwelpaaseitjesgesnoept #ohjaenverbouwd #strawberry #strawberries #syrup #happywithhanos #strawberrylemonade #sweet #fruity #coffee #coffeehouse #ontbijt #ontbijtbar #eindhoven #breakfast #breakfastallday #breakfastbar #homemade #foodie #foodiegram #instafood #april #spring
Hulde aan het ei!!! 💕🥚💕
Pasen en eieren zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Net als ontbijttentjes en eieren, eigenlijk eveneens een o zo logische gouden combi! 
In tegenstelling tot vele Paasifisten deze dagen, verstoppen wij ze niet maar halen ze juist heel graag tevoorschijn en dat het hele jaar door, 7 dagen per week.
Daarom is Meneer De Boer tijdens de Paasdagen gesloten.
🌷🌷🌷
Team Meneer De Boer wenst iedereen hele gezellige feestdagen 🥚🥚🥚
#closedforeaster #holidays
Wordt dat ff een Goede Vrijdag!!!
3(!)x Chocolate cake... #deathbychocolate #chocolate #chocolatecake #tgif #chocolatelover #foodlover #foodporn  #chocolatedrizzle #coffee #coffeehouse #cakeforbreakfast #heaven #instacake #breakfast #breakfastbar #breakfastallday #meneerdeboersbakery